Notícies
Publicat el 02.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El punt de recàrrega de vehicles elèctrics dobla els usos en el seu segon mes de funcionament
punt recàrrega

Al maig es van registrar un total de 247 càrregues, que suposa una mitjana de 8 usos al dia

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics que ha instal.lat l'Ajuntament d'Argentona davant l'antic Ajuntament va registrar al mes de maig, en el seu segon mes de funcionament, un total de 247 usos, que suposa una mitjana de vuit càrregues al dia, i amb un consum de 2414,9 kwh. Aquesta xifra suposa un augment del 122% en relació a l'abril.

El total de targetes d'usuaris utilitzades per l'ús de l'estació de recàrrega van ser 56. 

COm funciona

L'estació de recàrrega semi-ràpida de vehicles elèctrics, amb una potència de 22Kw, permet carregar simultàniament fins a dos vehicles. El punt de recàrrega es pot activar a través de l'app EVcharge, a través de qualsevol targeta que estigui donada d'alta al mateix sistema d'aquesta plataforma o clauers o targetes de qualsevol entitat associada a l'aliança de municipis de l'Institut Català fde l'Energia (ICAEN).

La ubicació d'aquest punt de recàrrega de vehicles elèctrics suposarà també la reordenació de les zones de càrrega i descàrrega i d'estacionament properes a aquest espai. La setmana passada es va renovar la pintura al terra d'aquest espai per tal de reservar-lo als vehicles elèctrics i també s'ha col·locat una senyalització vertical provisional que recorda que el temps màxim d'ús del punt de recàrrega és de dues hores.

Des de principis d'aquest any l'administració local compta amb un vehicle 100% elèctric, a través d'una adquisició a la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis, que ha permès actualitzar el parc mòbil municipal i avançar en la transició ecològica com una mobilitat sense emissions.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800