Notícies
Publicat el 23.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Diada de la Flor tornarà amb molta vitalitat i color a Argentona
diadaflor
Del 4 al 6 de juny s'organitzaran una llarga llista d'activitats, encapçalades per l'elaboració de catifes i decoració floral a diversos carrers del centre vila

Argentona pren impuls en aquest 2022 per recuperar l'energia i el format habitual de les principals cites culturals i festives del calendari. Una de les més rellevants i vistoses és, sense dubte, la Diada de la Flor, que torna del 4 al 6 de juny amb una completa programació d'activitats que tindrà com a element central l'elaboració de catifes de flors i la decoració als carrers del centre.

La vila tornarà a omplir-se de color i ja aquest dissabte 28 de maig s'iniciaran els primers preparatius, amb un taller artístic infantil perquè els més menuts exposin les seves creacions, que estaran exposades al carrer Bernat de Riudemeia.

El primer dia oficial de la Diada, el dissabte 4 de juny, s'inaugurarà al Saló de Pedra una exposició sobre l'ikebana, l'art floral japonès, que es podrà visitar durant tot el cap de setmana. I per la tarda s'iniciaran els treballs de confecció i elaboració de les catifes de flors al carrer, que comptarà amb el suport de les entitats de la vila i la Comissió de la Diada de la Flor.

Diumenge 5 de juny també s'exposaran al Casal de la Gent Gran els treballs dels socis i sòcies. Al matí s'habilitarà una àrea al carrer Bernat de Riudemeia, davant el Centre Parroquial, per poder dissenyar la teva pròpia catifa. Les propostes es completen amb una sessió d'enotast al Saló de Pedra i una activitat en anglès de la mà d'Argentona Comerç i Serveis. El dilluns 6 de juny, que serà festiu, es posarà punt i final a la Diada amb la tradicional trepitjada de les catifes de flors, en una cercavila encapçalada pels gegants i grallers d'Argentona, amb sortida a les 7 de la tarda des de la plaça de l'Ajuntament.

Al llarg del cap de setmana es podrà visitar també l'Espai Floral del Museu del Càntir, on hi trobareu el curiós "ou com balla". També s'afegeixen a la festa d'altres iniciatives, com l'obertura dels jardins de la casa Puig i Cadafalch, una mostra de treballs en ferro i forja a la sala infantil de la biblioteca, així com parades d'artesania, alimentació i complements a la plaça Nova.

Podeu consultar tota la programació de la Diada de la Flor al següent enllaç:

Diada de la Flor 2022

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800