Notícies
Publicat el 21.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Gemma Jiménez, guanyadora del 42è Concurs de Cartells Argillà Argentona
cartell2022
S'han presentat un total de 65 treballs. La proposta guanyadora Terrissa a Vessar serà la imatge de la propera edició de la fira internacional de ceràmica, que tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol

Gemma Jiménez ha estat la guanyadora del 42è Concurs de Cartells Argillà Argentona amb la seva proposta Terrissa a Vessar. El cartell és la combinació de les seves dues aficions, la ceràmica i l'aquarel·la. Amb aquest cartell ha volgut mostrar els colors mediterranis, frescos i les formes que ella treballa quan modela el fang. La Gemma té estudis de Belles Arts.

Segons la valoració dels membres del Jurat qualificador, es tracta d'un cartell fresc, honest, on la tècnica de l'aquarel·la li dona un punt de manualitat, d'artesania, és poètic.  El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells de Xavier Rosales i Blanca Hernández

El treball guanyador de Gemma Jiménez serà el cartell anunciador i la imatge gràfica de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona, que se celebrarà de l'1 al 3 de juliol del 2022. El cartell quedarà exposat permanentment a l'espai que té habilitat el museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

L'exposició de cartells la trobaràs en format virtual a la web del Museu del Càntir.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format per l'artista i dissenyador gràfic Pere Fradera Barceló; el dissenyador i realitzador multimèdia Jordi Aliberas Pavón i la guanyadora del cartell de l'edició 2020 i dissenyadora gràfica Cinta Fosch Pérez.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800