Notícies
Publicat el 16.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es presenten més de 300 espectacles i propostes a la 10a edició del Sense Portes
El festival d'arts de carrer tindrà lloc a Argentona el cap de setmana del 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre

La convocatòria de presentació d'espectacles per a la desena edició del Festival Sense Portes i que es tancava aquest passat 15 de maig ha superat totes les expectatives, amb un total de 308 propostes de companyies i professionals que volen fer-se un forat en la programació del certamen d'arts de carrer que se celebrarà a Argentona del 30 de setembre al 2 d'octubre.

Aquesta xifra suposa un rècord en majúscules que, alhora, dobla el número de sol·licituds que es van recollir l'any passat. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona, organitzadora del festival amb la col·laboració del col·lectiu Sense Portes, es mostren molt satisfets per la fantàstica resposta del sector i l'enorme interès que desperta una cita que enguany arriba a la seva desena edició. 

Després del difícil context dels dos darrers anys, les expectatives i la il·lusió per impulsar un gran festival en aquest 2022 són grans, amb el convenciment que es podrà dur a terme amb totes les facilitats i comoditats per als professionals i el públic, i brindant una programació d'alta qualitat.

L'excel.lent moment en què es troben les arts de carrer i el seu protagonisme en el panorama català donen un impuls més a l'Ajuntament d'Argentona per seguir afrontant el repte d'acomplir amb les expectatives que genera el festival.

A partir d'aquesta setmana s'iniciarà una intensa fase d'avaluació de la ingent llista de propostes que s'han presentat, tant en la seva vesssant tècnica com artística, i s'iniciarà la selecció dels espectacles que formaran part d'aquest Festival Sense Portes 2022, amb la voluntat de donar resposta a les companyies a la major brevetat possible.

El Festival Sense Portes suposa un fantàstic aparador de les arts de carrer que, durant un cap de setmana, omple diversos espais, places i racons d'Argentona de teatre, humor, circ, dansa, música i altres disciplines artístiques amb espectacles per a tot tipus de públics.

Per a més informació podeu visitar el web del festival www.festivalsenseportes.cat.

Sense Portes 2022

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800