Notícies
Publicat el 06.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona present a la Fira modernista de Terrassa
A través d'un estand s'ha donat a conèixer la ruta Puig i Cadafalch, les rutes guiades i la resta de l'oferta turística i patrimoni cultural del municipi

Fira Terrassa 2022 1Foto2 Fira Terrassa 2022

Aquest cap de setmana l'Ajuntament d'Argentona, conjuntament amb Mataró i Canet de mar, ha participat a la Fira modernista de Terrassa per donar a conèixer el patrimoni modernista de les tres poblacions i les ofertes de rutes, com la Ruta Puig i Cadafalch i la temporada de rutes guiades, així com la resta del'oferta tursítica disponible.

Terrassa es caracteritza per conservar un enorme patrimoni vinculat al modernisme industrial. Uns elements únics que en forma de fàbriques, residències o antics magatzems es mostren en tot el seu esplendor durant la celebració de la Fira Modernista que s'organitza a la ciutat cada primavera i que enguany tornava amb força i amb una excel·lent afluència de visitants.

La Fira Modernista de Terrassa d'enguany ha estat dedicada a la Universitat, coincidint amb el 120é aniversari de la col·locació de la primera pedra del Palau d'Indústries. Un edifici que amb el temps es convertí en l'Escola Industrial, i que va ser l'origen dels estudis universitaris a la ciutat de Terrassa i puntal de referència de l'ensenyament universitari i l'estudi de les enginyeries, a més d'un important catalitzador de l'actual campus urbà que fa deTerrassa un referent universitari dins i fora del país. 

Fira Terrassa 2022 Cartell

Més informació

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800