Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats
Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats
Aquests dies han començat les jornades gastronòmiques de la Maduixa i que es prolongaran fins al 29 de maig.
És una oportunitat ideal per destacar un dels productes locals i singulars de la comarca que es poden elaborar en plats dolços i salats, un producte de mar i de Munt, i que es poden maridar amb vi o escumosos de la DO Alella conformant els Sabors Maresme.
Les jornades compten amb la participació d'un total de 30 restauradors, 12 productors d'horta i fruita, 5 elaboradors d'ous, carns i derivtas, 11 elaboradors de pa i dolços i 3 de mels, melmelades, patés i conserves de 18 municipis de la comarca que ofereixen propostes gastronòmiques on la maduixa hi té un paper destacat.
Els establiments que participen d'Argentona són el Restaurant Xalavia i el Forn Can Moré. Aquestes jornades són possibles gràcies a la participació de productors i elaboradors, que participen al projecte Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme, gràcies també als bars, bars-restaurants, restaurants i hotels, i al Consorci d'Enoturisme de la DO Alella.