Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 19.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Important dispositiu per localitzar un veí d'Argentona
La persona desapareguda va ser localitzada al voltant de les dues de la matinada i va requerir d'assistència mèdica

Diverses dotacions de la Policia Local, Mossos d'esquadra, Bombers, Creu Roja, així com diverses persones voluntàries del municipi, van participar aquest diumenge en un important desplegament per localitzar un veí del municipi que havia desaparegut després d'una persecució que va iniciar-se a un habitatge del carrer Martí i Alsina i que va continuar a una zona boscosa propera. Per la recerca es va fer ús també de la unitat canina i equips de drons del cos de Mossos d'Esquadra.

La Policia Local havia estat alertada pels veïns de crits i dsicussions en aquest immoble. Una vegada feta la inspecció a l'interior de l'habitatge, es van trobar restes de sang i mostres evidents d'haver-se produït una baralla. Segons els testimonis, l'inquilí havia sortit corrents perseguint un grup de joves i es va endinsar en el bosc. 

Finalment, al voltant de les dues de la matinada, el veí desaparegut va ser localitzat i va precisar d'assistència sanitària. El cas es troba en aquests moments sota investigació.

L'Ajuntament d'Argentona vol agrair la col·laboració ciutadana i la participació dels voluntaris, així com dels cossos de seguretat, en les tasques de recerca.

Recerca recerca2

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800