Notícies
Publicat el 28.03.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Torna la Reunió de Poble
Aquest dilluns el govern va reprendre aquest espai de participació ciutadana amb els veïns i veïnes per fer balanç i atendre les consultes i propostes sobre el municipi

Aquest dilluns es va celebrar al Saló de Pedra una nova Reunió de Poble, espai de participació ciutadana que s'havia ajornat durant més de dos anys a causa de la pandèmia.

El govern de l'Ajuntament d'Argentona, encapçalat per l'alcaldessa Gina Sabadell va fer balanç en la primera part de la sessió de la gestió realitzada durant el mandat i va repassar els principals projectes i actuacions previstes en els propers mesos. 

La sessió va comptar amb l'assistència de més d'una trentena de veïns i veïnes i també es va poder seguir en directe en streaming des del web municipal i el canal de l'Ajuntament a YouTube, a més de Ràdio Argentona. Diversos assistents van prendre la paraula per traslladar a les regidores i regidors algunes inquietuds i reflexions sobre diversos serveis municipals i propostes en relació a diversos àmbits, especialment pel que fa la mobilitat i l'espai públic. 

La Reunió de Poble se celebrarà trimestralment, en dilluns. La propera trobada està previst que pugui celebrar-se a finals del mes de juny.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800