Notícies
Publicat el 28.02.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona presenta una àmplia programació per reivindicar el 8 de març, Dia de les Dones
La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI convoca el 15 de març una Taula per la Igualtat, en què fa una crida a entitats i ciutadania

L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport d'entitats, col·lectius, presenta una nodrida programació per commemorar i reivindicar el 8 de març de 2022, Dia Internacional de les Dones. 

El tret de sortida es durà a terme coincidint amb el ple corporatiu municipal de març del 7 de març, amb la tradicional lectur del Manifest. Un dia més tard, coincidint amb el dia internacional, al migdia davant de l'Ajuntament hi haurà, a més del manifest, la lectura de poemes i l'actuació de l'escola de música. Abans, al matí, s'ha programat una altra de les propostes habituals d'aquesta commemoració, com és la caminada feminista. I també el barri del Cros organitza diverses activitats. 

Durant els dies següents hi haurà propostes molt diverses, com un joc a través d'Instagram, una exposició al carrer Gran, una taula rodona sobre la menstruació i espectacles a La Sala amb un marcat accent feminista. A nivell organitzatiu, també està prevista una trobada de la comissió tècnica sobre violències masclistes. 

I el dia 15 de març també es convocarà una Taula per la Igualtat , espai de treball, debat i participació que s'impulsarà des de la regidoria de Igualtat, Feminismes i LGTBI i que cerca la col·laboració i implicació d'entitats i ciutadana

Podeu consultar tots els detalls de la programació aquí

8 de març 2022

8M

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800