Notícies
Publicat el 31.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre el període de sol·licitud per participar a la Fira Argillà Argentona 2022
argilla2022
La mostra internacional de ceràmica se celebrarà de l'1 al 3 de juliol. Termini d'inscripció fins al 31 de març

Fins al 31 de març s'obre el termini de presentació de sol·licituds per a nous participants a la Fira Argillà Argentona 2022, que tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol.

La mostra d'Argentona està agermanada amb les altres fires europees amb marca "Argillà" que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d'Argentona.

L'horari de la fira serà divendres de 17 h a 22 h i dissabte i diumenge de 10 h a 22 h  (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang, entre d'altres.

Aquells ceramistes i creadors interessats poden presentar la seva sol·licitud a través del formulari web que trobaran al següent enllaç

Inscripció Argillà Argentona 2022

Els nous participants seleccionats a participar-hi també passaran a formar part de la Fira Virtual Argillà Argentona des del web www.argilla.cat on cada ceramista pot oferir els seus productes de forma permanent. Un cop acceptada la sol·licitud el participant rebrà informació dels textos i la documentació gràfica necessària per al web.

El Museu del Càntir va estrenar el 2020 Argillà Argentona – Fira Virtual de Ceràmica, un espai on s'hi desenvolupen, en línia, gran part de les activitats de la fira presencial que celebrem anualment pels carrers d'Argentona.

Al web www.argilla.cat, s'hi troben representats gran nombre dels expositors que assisteixen anualment a la fira, amb la seva oferta ceràmica, així com vídeos on es mostren diferents aspectes de l'ofici de ceramista enregistrats expressament per a l'ocasió, com una cuita amb la tècnica del rakú, o demostracions de terrissa tradicional a càrrec del terrisser Josep Matés,  una visita virtual al museu i d'altres activitats.

Per a més informació també podeu visitar el web www.museucantir.org

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800