Notícies
Publicat el 13.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Test d'antígens ràpids supervisats i comunicar casos de COVID a les farmàcies
farmacies test
A Argentona la Farmàcia Sindreu s'ofereix per dur a terme aquestes proves

La farmàcia SIndreu d'Argentona (c/ Barcelona, 26) s'inclou a la llista de centres farmacèutics que s'han ofert per dur a terme un test d'antígens supervisat o una prova d'automostra a determinats col·lectius prioritzats segons el criteri de Salut Pública.

A més, també permeten comunicar un resultat positiu en un test d'antígens fet a casa. Cal recordar en aquests casos que és important comunicar-ho de manera telefònica i no presencialment, ja que un resultat positiu ha d'implicar necesssàriament l'aïllament.

En cas de trobar-te en aquesta situació, truca a la farmàcia - farmàcia Sindreu 937971400- , i identifica't amb el teu CIP, DNI o Passaport. Cal indicar la marca del test i data en què te l'has realitzat.

Cal recordar que si una persona presenta símptomes compatibles amb la COVID-19 no ha d'anar a una farmàcia per fer-se la prova ni per comunicar el positiu, i que ha de fer la quarantena reglamentària. Tampoc ho han de fer els contactes estrets dels casos positius de COVID-19 que s'han d'aïllar durant 7 dies.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800