Notícies
Publicat el 31.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Del 14 al 16 de gener, Festa Major d'hivern
Banner FM argentona

En Peyu, l'Orquestra Montgrins, el retorn de la Festa dels 3 Tombs o els Diables d'Argentona, principals protagonistes

La programació pot veure's afectada per l'evolució de la situació sanitària a causa de la COVID-19

L'Ajuntament d'Argentona presenta la programació prevista per la propera edició de la Festa Major d'hivern, que se celebrarà el cap de setmana del 14 al 16 de gener. 

La programació estarà subjecte als canvis i l'evolució de la situació sanitària derivada de la COVID-19 en les properes setmanes.

En Peyu i l'Orquestra Montgrins

Un dels plats forts d'aquesta Festa Major d'hivern el protagonitzarà l'actor i humorista En Peyu, que pujarà a l'escenari de La Sala el divendres al vespre amb la seva obra El gallardo español. Una altra de les cites estrella del cap de setmana serà el concert de Festa Major, el dissabte a la tarda, que comptarà enguany amb la prestigiosa Orquestra Montgrins.

Les entrades per ambdós espectacles es podran adquirir a partir del 4 de gener a entrades.argentona.cat, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i a taquilla des d'una hora abans de l'esdeveniment.

La cita en honor a Sant Julià suposarà el retorn de la tradicional Festa dels 3 Tombs, el diumenge 16 de gener, un clàssic que recupera el seu lloc al calendari argentoní després de la suspensió del 2021. Els Diables d'Argentona, que s'erigiran en els principals protagonistes de la tarda del dissabte, amb la Trobada de bestiari i la cercavila de foc, capitalitzen la imatge del cartell d'enguany, amb motiu del 30è aniversari de la colla, i que ha estat dissenyat per la Cristina Casabella.

La Garrinada reeditarà el format de La Porqueta de la Festa Major d'estiu i s'instal.larà el dissabte durant tot el dia al pati del Casal de Joves, on combinarà la música amb d'altres activitats, entre les quals un dinar popular o un bingo, entre d'altres.

Diumenge al matí els grallers i Gegants d'Argentona prendran de nou els carrers del centre de la vila, amb una cercavila que finalitzarà a la plaça Nova. Aquest espai acollirà durant el cap de setmana una Fira d'artesania amb diverses parades de productes artesanals i de proximitat.

Podeu consultar tots els detalls de la programació al següent enllaç:

Festa Major Hivern 2022

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800