Notícies
Publicat el 26.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Reobertura dels equipaments municipals de Joventut
El Casal de Joves i l'Espai Jove del Cros obren portes a partir del dimarts 2 de novembre

El proper dimarts 2 de novembre està prevista la reobertura del Casal de Joves, situat a l'antiga fàbrica Velcro, i l'Espai Jove al barri del Cros, els dos equipaments municipals adreçats al públic juvenil. 

La tornada a l'activitat d'ambdós espais es farà seguint les mesures i protocols de seguretat sanitària establerts en aquests moments, com són l'ús obligatori de mascareta i el control de l'aforament i la ventilació dels espais, entre d'altres.

Serà imprescindible presentar una sol·licitud de reserva i una autorització que es pot descarregar al següent enllaç. També es podrà recollir als mateixos equipaments

Sol·licitud i autorització curs 21/22 Casal de Joves

Sol·licitud i autorització curs 21/22 Espai Jove

Els dos equipaments oferiran serveis de suport a l'estudi amb els mentors i mentores, un projecte de l'AMPA de l'Institut d'Argentona dirigit a l'alumnat d'ESO. L'horari d'aquest suport a l'estudi serà de 16 a 17:30 h al Casal i de 16 a 17:15 h a l'Espai Jove del Cros, de dilluns a dijous.

El Casal de joves obrirà la Sala polivalent com a punt de trobada, amb zones de joc i oci que inclouen futbolí, billar i la taula de tenis taula, fins a les 19 h. A més, al punt d'informació juvenil, es podrà disposar d'ordinadors per a fer treballs i consultes.

L'Espai Jove del Cros oferirà suport a l'estudi als usuaris de 3r a 6è de primària de 17:30 a 19 h a l'escola de Sant Miquel del Cros; i els dimarts i dimecres de 19 a 20:30 hores oferirà l'espai Altaveu Jove, en què els joves de 1r a 4t d'ESO faran diferents activitats responent a les seves inquietuds i interessos.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800