Notícies
Publicat el 15.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Més de 2.000 esportistes inicien la temporada 2021-22
basquet
Cada cap de setmana se celebren a Argentona, de mitjana, uns 25 partits i competicions esportives de les diferents categories i modalitats

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Argentona, amb la col·laboració de les entitats i clubs esportius del municipi, ha presentat algunes xifres sobre l'inici de la temporada 2021-22. Després de molts mesos de gran complexitat organitzativa i logística a causa del difícil context sanitari, poc a poc també arriba la normalitat als equipaments, així com als entrenaments i la competició esportiva.

Argentona compta aquesta temporada amb una mica més de 2.000 esportistes i més d'un centenar d'equips de les diverses categories i disciplines que es practiquen al municipi. A aquesta dada, però, caldria afegir-hi aquells veïns que també practiquen d'altres activitats saludables o esportives de manera individual, no federades o fora de les instal.lacions esportives, com per exemple, les que tenen lloc a l'entorn natural.

Els pavellons municipals de la zona esportiva Raül Paloma concentren el gruix de l'esport en equip o en grup, que aglutinen els clubs de bàsquet, handbol, futbol sala, patinatge artístic, a més d'alumnes de l'Institut d'Argentona, la Fundació Maresme o les classes de gimnàstica terapèutica.

El futbol i el futbol americà capitalitzen com és natural l'ús del camp de futbol municipal, sumant més de 360 esportistes en una vintena d'equips. Les pistes del camp de petanca del Cros o la piscina municipal, que acull els cursets i activitats del Club Natació Argentona a la temporada d'estiu, són els altres equipaments de referència en la dinamització i impuls de l'esport al municipi.

Pel que fa a franges d'edat, destaquen les categories infantil, cadet i juvenil com les que més esportistes concentren en els esports d'equip, especialment pel que fa a les dues modalitats més populars, com són el bàsquet i el futbol.

Des de l'Ajuntament s'encoratja un any més a totes les entitats i associacions esportives d'Argentona a seguir treballant per fomentar valors i hàbits saludables amb la pràctica esportiva i els desitja a tots i totes una molt bona temporada.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800