Notícies
Publicat el 13.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Avança el procés d'elaboració del III Pla d'Igualtat
Durant l'estiu, coincidint amb la Festa Major, es van instal.lar punts lila per a la sensibilització i reforç de la seguretat davant possibles actituds masclistes i lgbtifòbiques

El grup motor per l'elaboració del III Pla d'Igualtat, feminismes i LGTBI està avançant aquestes setmanes en el desenvolupament de les línies estratègiques d'aquesta eina que ha de regir les polítiques públiques locals pel que fa a introduir la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere, així com combatre les desigualtats i les violències que se'n deriven.

Des de la regidoria es continuen impulsant accions de sensibilització i atenció, com ja es va fer durant la passada Festa Major amb la instal.lació de dos punts liles, un a la plaça Nova i l'altre al recinte de l'escola Argentona, on s'hi celebrava la Garrinada. Es tracta de visibilitzar espais de seguretat per a les noies i persones LGBTIQ+ en cas d'assetjament, agressions o situacions incòmodes per motius de gènere, així com treballar en la prevenció de conductes masclistes i lgbtifòbiques.

Durant els dies en què el punt lila va estar actiu, el públic jove va ser qui principalment més va interactuar i compartir experiències personals o per demanar consells al personal. Entre els dies 4 al 6 d'agost s'hi van adreçar als dos espais al voltant d'unes 650 persones.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800