Notícies
Publicat el 05.10.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona commemora el Dia de la Policia
dia policia
La Policia Local d'Argentona reconeix i distingeix diverses actuacions dels cossos de seguretat i de la societat civil en un acte celebrat al Saló de Pedra

Aquest dilluns al migdia el Saló de Pedra va acollir una nova edició del Dia de la Policia, organitzat pel cos de la Policia Local d'Argentona, per tal de distingir i reconèixer la intervenció de membres dels cossos de seguretat, la seva trajectòria i contribució, així com de la societat civil que han col·laborat a la millora de la convivència i seguretat ciutadana.

Durant l'acte es van lliurar distincions, diplomes i medalles a membres del cos, així com també d'altres policies del territori, per la col·laboració i participació en diverses actuacions i operatius. També als presidents de les associacions de Protecció Civil d'Argentona, de la Societat de Caçadors, o als agents cívics, per la seva participació en episodis com l'important incendi registrat a Sant Jaume de Traià el passat mes de juny, intervencions a l'entorn natural, o en la tasca informativa durant la pandèmia, entre d'altres.

La celebració va servir també per homenatjar alguns policies locals, per la seva trajectòria al cos i aportació. Durant l'acte van intervenir-hi l'inspector en cap de la Policia Local d'Argentona, Pere Anglada, i la cloenda va anar a càrrec de l'alcaldessa, Gina Sabadell.

Podeu recuperar una àmplia galeria d'imatges del Dia de la Policia al següent enllaç

Dia de la Policia

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800