Notícies
Publicat el 16.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'instal.la un parc de barres a la plaça del Molí
parc de barres
Aquest espai de cal·listènia estarà disponible a partir de la setmana vinent i permet un gran ventall d'exercicis per treballar la musculatura

La propera setmana s'obrirà al públic el nou parc de barres, un equipament esportiu de cal·listènia per a exercitar la musculatura que s'ha instal.lat a la plaça del Molí. Aquests dies s'ha condicionat el terreny i s'han dut a terme els treballs de col.locació d'aquest circuit d'elements.

Es tracta d'un dels projectes que encara restaven pendents de la darrera edició dels pressupostos participatius i que va ser escollit per la ciutadania.

Aquest espai s'ha ubicat a la plaça del Molí, un punt estratègic ja que suposa l'accés a la riera i a d'altres zones per a molts esportistes i persones que realitzen activitats de salut.

El parc de barres consta de dos mòduls principals, a més d'un banc d'abdominals, que permeten un ampli ventall d'exercicis. S'hi ha col·locat també un terra tou, de cautxú, que millora la superfície així com la comoditat de les persones usuàries. 

Properament l'Ajuntament d'Argentona organitzarà una jornada de presentació i exhibició d'aquest circuit de cal·listènia, per tal de mostrar a la ciutadania com utilitzar-lo i treure-li el màxim partit d'una manera òptima i segura. 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800