Notícies
Publicat el 29.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els Gegants d'Argentona oferiran una segona actuació el 4 d'agost
Gegants Argentona
Aquest dijous a la mitjanit s'habilitarà la reserva d'invitacions per aquesta activitat i d'altres espectacles de Festa Major en què s'han alliberat places en les darreres hores

Gràcies a l'excel.lent disponibilitat i predisposició dels Gegants d'Argentona, així com els grallers i la banda Músicargentona, s'oferirà un segon passi de la ballada a l'escola Bernat de Riudemeia el dimecres 4 d'agost a les 20:30 hores.

El gran interès de molts veïns i famílies va fer que aquesta activitat, entre d'altres, esgotés rápidament el número de invitacions per l'acte del dia 4 a les 19:00 hores.

Així, aquesta propera matinada, a partir de la mitjanit, s'habilitarà la reserva d'invitacions per aquest segon passi, així com per les següents activitats i espectacles en què s'han alliberat algunes poques places lliures, després que diverses persones hagin fet la devolució i retorn de les invitacions sol·licitades.

La regidoria de Festes vol fer un especial agraïment a les entitats participants, per l'esforç i les enormes facilitats, que han fet possible programar aquesta segona actuació. I també a la ciutadania, per la comprensió davant les limitacions d'aforament que exigeix la situació sanitària actual, així com per la responsabilitat d'aquells que han procedit a l'alliberament d'invitacions que permetran a d'altres persones gaudir dels espectacles.

En aquest sentit, la regidoria de Cultura ha habilitat aquest formulari de retorn i alliberament d'entrades i invitacions, per tal d'agilitzar el procés de posar les localitats ràpidament a disposició de la ciutadania. També podeu fer la devolució a l'Espai de Festa Major, instal·lat a la bibloteca municipal, d'11 a 14 i de 15 a 20 hores.

Alliberament invitacions 

La llista d'activitats i espectacles amb places disponibles a partir de la propera mitjanit seran els següents:

  • Abba
  • Ballada de Gegants (2n passi)
  • Remember Show
  • Havaneres
  • Encenem la nit
  • Disorder
  • Quotidiafonismes
  • Vespres de Gòspel

Tot i que era voluntat de totes les parts oferir una segona actuació dels Diables d'Argentona (Encenem la nit) per tal de donar cabuda a més públic, els plans de protecció i els requeriments tècnics i logístic fan inviable poder programar en aquests moments un nou passi. Sigui com sigui, des de l'Ajuntament d'Argentona es recorda que a través del canal de l'Ajuntament a YouTube, s'oferirà l'emissió en diferit d'aquests i altres actes destacats de la Festa Major.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800