Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Vull formar part del voluntariat de la Festa Major d'Argentona
Vull formar part del voluntariat de la Festa Major d'Argentona
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Benvolguts/des,

La crisi sanitària en què ens trobem farà que l'edició d'enguany de la Festa Major d'Estiu, la de Sant Domingo, alteri part de la seva programació habitual i que alguns dels actes previstos puguin veure's afectats fins al darrer moment. Des de l'Ajuntament establirem tot un seguit de mesures de seguretat per vetllar per les condicions sanitàries de totes les persones assistents als actes.

La regidoria de Festes conjuntament amb la Comissió de Festa Major, estan ultimant els detalls de la festa d'enguany, una edició molt especial que suposarà la recuperació d'un dels esdeveniments capitals del calendari argentoní, després de la suspensió de l'any passat a causa de la pandèmia.

Un dels canvis destacats serà el disseny d'espais permanents, que permetran un millor control dels accessos i la gestió de l'aforament, que serà limitat. La programació de la Festa Major es distribuirà entre les escoles Argentona i Bernat de Riudemeia, la Font del mig i la Font Picant, el teatre La Sala, i la plaça de Vendre, que acollirà la Festa del Càntir del 4 d'agost.

Cada recinte s'especialitzarà en certa manera en unes tipologies i categories d'activitats. Així el Bernat de Riudemeia acollirà principalment els actes de cultura popular, amb la participació dels Diables o els Geganters; la Font Picant oferirà a la tarda propostes familiars, tallers i jocs; la Font del Mig serà l'espai per a les activitats de petit format i més relaxades; o l'escola Argentona, que esdevindrà l'escenari d'alguns dels actes principals de la programació, a més de Garrinada.

Davant la situació actual, s'ha descartat incloure en aquesta Festa Major cercaviles o d'altres manifestacions en obert al carrer, ni tampoc cap espectacle o activitat itinerant.

En qualsevol cas, de nou necessitarem persones col·laboradores com vosaltres, aquesta col·laboració inestimable que permetrà un millor funcionament i desenvolupament de la festa de tots i totes. Com ja és costum, us volem facilitar les coses i obrim aquest canal per poder inscriure-us a l'equip de voluntariat de la Festa Major.

IMPORTANT

Les persones que sigueu considerades d'alt risc davant la pandèmia de la COVID-19 enguany abstingueu-vos de participar com a voluntariat, de ben segur que l'any vinent ens podreu donar un cop de mà.

QUÈ CAL FER

  • Formalitzar la present INSCRIPCIÓ, màxim fins al 25 de juliol.
  • En el cas dels MENORS, també caldrà presentar autorització del pare/mare o tutor.
  • La inscripció implica el COMPROMÍS de participació en totes les REUNIONS a les quals se us convoqui, l'ASSISTÈNCIA a tots els actes en els quals estigueu destinats, tenir CURA del material personal que se us facilitarà, acomplir totes les tasques encomanades, així com seguir totes les indicacions que els responsables de l'organització us vagin donant.

FUNCIONAMENT

  • En el moment de formalitzar la inscripció, ens haureu d'indicar a quins actes voleu assistir,  vetllarem perquè se us assignin actes sol·licitats. Cal tenir en compte, però, que caldrà cobrir tots els actes de la festa major; i per motius d'organització, les vostres demandes podran ser redirigides a altres actes que siguin necessàries.
  • La distribució de feines es comunicarà el dia de la REUNIÓ DE VOLUNTARIAT, a la que us convoquem divendres 30 de juliol a les 20.00 h a l'Espai de la Festa Major (Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel). 

AGRAÏMENTS ALS VOLUNTARIS

  • Els voluntaris rebran una samarreta pròpia de la Festa Major.

Si trobeu aquesta proposta interessant i a més, us ho voleu passar bé i conèixer gent, només cal que ompliu i envieu la següent l'enquesta:

Enquesta voluntariat

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800