Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Festa Major d'estiu 2021. Informació d'interès
Festa Major d'estiu 2021. Informació d'interès
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

mesures_covid_nou

ESTAND D'INFORMACIÓ

Estrenem l'Espai de la Festa Major! Samarretes FM OK Web
A partir d'aquest any, l'Espai de la Festa Major estarà ubicat a la sala infantil de la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel (carrer Gran, 3-5), un espai ampli on us podrem atendre garantint les mesures i distàncies sanitàries protocol·làries.
Horari: Del 26 de juliol al 6 d'agost, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Samarretes: El preu unitari és de 5,5 €. El lot familiar de tres samarretes val 14 €.

Podeu adreçar-vos-hi per informar-vos sobre la Festa Major. També us hi facilitaran informació en cas de suspensió o endarreriment de les activitats per motius de pluja o
d'altres.

PUNTS LILES

punts_liles

INSCRIPCIÓ PRÈVIA I ENTRADES  Per poder accedir a les activitats presencials i a l'aire lliure serà imprescindible disposar de tiquet-invitació. Es podrà sol·licitar un màxim de 6 invitacions per persona i acte.

Com aconseguir les invitacions?

  • De forma anticipada i presencial: al Punt d'Informació de la Festa Major dins de l'horari d'atenció al públic, a partir del 26 de juliol.
  • De forma anticipada, a través de l'app de la Festa Major, a partir del 28 de juliol.

Es demana corresponsabilitat a les persones que adquireixin invitacions, i que facin tot el possible per assistir als espectacles, ja que l'aforament és limitat i el fet de no assistir-hi provocarà que altres usuàries en quedin fora. Si heu adquirit invitacions i finalment no les podreu utilitzar contacteu amb areacultura@argentona.cat per tal d'alliberar-les.

LA FESTA MAJOR DES DEL MÒBIL La regidoria de Festes, amb el suport de l’àrea de Comunicació, ha dissenyat una aplicació mòbil per la Festa Major d'Argentona on podreu:

  • Consultar la programació d'activitats
  • Sincronitzar recordatoris i alarmes amb el mòbil
  • Consultar aforaments dels espais
  • Rebre notificacions de novetats d’última hora.

ESPAIS DE FESTA MAJOR

Amb l'objectiu de garantir el protocol i complir les mesures establertes per la normativa vigent, en aquesta edició tan extraordinària de la Festa Major tota la programació i actes presencials a l'aire lliure es concentraran en quatre espais principals: Plànol Espais FM_Ok

l'Escola Bernat de Riudemeia, l'Escola Argentona, la Font del Mig i la Font Picant. El teatre La Sala també serà un espai on es realitzaran diversos espectacles.

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANGCasal de la Gent Gran (Av. Puig i Cadafalch, 2-4) Dies 6 i 7 d'agost, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

CONSELLS DE SEGURETAT PER ALS ACTES DE FOC

  • Tots els actes amb pirotècnia aniran precedits per l'enlairament de 3 coets d'avís (10 i 5 minuts abans i al moment de començar)
  • A la Coetada, procureu no mirar enlaire, per evitar possibles lesions a la cara a causa de l'impacte no desitjat de les canyes dels coets en caure. Si sou veïns dels voltants de la plaça de
    l'Església, enretireu els vehicles i els obstacles (testos, bosses, taules i cadires, etc.), plegueu tendals, carpes o piscines inflables pel mateix motiu.
  • Tanqueu totes les portes i balcons.
  • No recolliu ni manipuleu les restes d'artificis que no s'hagin cremat. En cas que en trobéssiu algun, aviseu la Policia Local o l'Organització.

INFORMACIÓ TRÀNSITDel 3 al 6 d'agost s'habilitarà una zona d'estacionament vigilat, a la carretera comarcal C1415, reconvertida en aparcament, des de la rotonda de les Palmeres fins a l'alçada del carrer 1 d'Octubre.
Les afectacions del trànsit es concentraran principalment a l'entorn més proper als quatre espais d'activitats a l'aire lliure d'aquesta Festa Major: l'Escola Bernat de Riudemeia, l'Escola Argentona, la Font del Mig i la Font Picant.

SERVEI DE RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES

  • Durant els dies de la Festa Major les escombraries es recolliran segons el calendari previst.
  • No obstant això, recomanem treure la brossa a partir de les 23 h a tots els carrers al voltant dels espais de la Festa Major.
  • Als espais on se celebren actes i activitats hi trobareu contenidors per a cada tipus de residu; procureu dipositar-hi separadament la brossa corresponent. Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

feministafesta_cap

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800