Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.07.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Reordenació de diversos espais i equipaments municipals del veïnat del Cros
Espai Jove
Després de l'estiu l'oficina municipal del Cros es reubicarà al local adjacent i l'Espai Jove adquirirà un ús més polivalent.

L'Ajuntament d'Argentona, a través de l'Oficina municipal del Cros, està treballant en una reordenació de diversos dels espais i equipaments municipals que hi ha al veïnat, i que es farien efectius a partir del setembre.

El Casal de Gent Gran del Cros deixarà el local que ha ocupat durant aquests anys a finals d'aquest juliol, decisió que servirà d'impuls per accelerar un nou plantejament per l'Espai Jove, al qual se li donarà un ús més polivalent de manera temporal, fins que es trobi un nou emplaçament al barri pel Casal de la Gent Gran.

La intenció és que aquest equipament aculli programes formatius al matí, tingui una continuïtat en les primeres hores de la tarda amb iniciatives de suport a l'estudi i mentoria als alumnes de l'escola i que, a partir de les 17:30 hores, doni servei com a Casal de Gent Gran.

Si aquesta previsió s'acaba concretant, propostes com l'Aula d'Estudi que s'han dut a terme a la tarda a l'Espai Jove durant el curs escolar, es traslladarien a les instal.lacions de l'escola Sant Miquel del Cros.

L'Oficina municipal, al local adjacent

Un altre dels canvis previstos serà el trasllat de l'Oficina municipal del Cros, situada al local 17, a l'espai adjacent, per tal de cedir l'actual ubicació a l'Associació de Veïns i la Comissió de Festes.

Pel que fa al Programa educatiu de Formació i Inserció (PFI-PTT) i els locals de les entitats locals, com el club de petanca i Sentimiento Andaluz, es mantindran a l'edifici de les antigues escoles.

L'Ajuntament d'Argentona també es manté a l'expectativa de l'evolució de Area Residencial Estratègica (ARE), que entre d'altres coses preveu la  construcció d'un nou consultori mèdic i d'un equipament municipal, per tal de plantejar altres decisions sobre la reordenació del mapa d'instal.lacions i equipaments municipals al barri.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800