Teatre La Sala
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Festa Major d'estiu 2021
banner_horit

DISSABTE 31 DE JULIOL Volare. Cia. David Moreno & Cristina Calleja Estrenavolare

Teatre La Sala, 20.30 h
Teatre multidisciplinari. Tots els públics
Preu: 4 €

Arriben bons vents per als navegants amb ganes de somiar. Personatges que proclamen als quatre vents el dret a somiar i a convertir els somnis en realitat. Un espectacle poderosament poètic sobre la capacitat de somiar per poder avançar. I qui no ho faria amb un piano de cua flotant a set metres de terra? 
Una oda a la superació, als anhels de l’ésser humà, a la bellesa de la vida. Dansa, acrobàcia, paraula, videoprojeccions i llums ens transportaran a un univers apassionant.

DIUMENGE 1 D'AGOSTEls Brugarol, de Ramon Madaula Teatre La Sala, 19 h brugarol
Teatre. Tots els públics
Preu: 4 €

A cals Brugarol —família de l'alta burgesia catalana—, la filla, l'Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. Per a l'Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d'argúcies i xantatges perquè l'Anna es faci enrere. Després d'Adossats, Ramon Madaula es torna a fixar en la família per construir una comèdia sobre com els canvis de la societat acaben afectant la convivència intergeneracional. Grans dosis d'humor àcid per descobrir les contradiccions dels seus protagonistes.

DILLUNS 2 D'AGOSTBarragan el MagTeatre La Sala, 21 h 
Teatre. Recomanat a partir de 16 anys
Cal inscripció prèvia
El gran Senyor Barragan torna als escenaris per oferir-nos un espectacle de màgia d'allò més original i divertit, amb el seu humor gamberro característic.

DIMECRES 4 D'AGOSTConcert de Festa Major amb l'Orquestra CimarrónTeatre La Sala, 18 h i 20.30 h 
Cal inscripció prèvia
Com és habitual al Concert de Festa Major, l'Orquestra Cimarrón oferirà un repertori divers amb clàssics de diverses èpoques i unes interpretacions vocals i musicals de qualitat.
Aquesta orquestra premiada i reconeguda amb una llarga trajectòria sap com fer un bon espectacle en vetllades musicals de caire popular. Els aficionats podran així gaudir del seu concert, que de ben segur que portarà algunes novetats.

DIVENDRES 6 D'AGOST

Colors  December Quintet. Estrena Teatre La Sala, 12 h 
Teatre multidisciplinari. Públic familiar
Cal inscripció prèvia
Sota la direcció artística de Toni Mira i amb la coproducció de l'Associació Cultural de Granollers, December Quintet ens fa arribar aquest espectacle amb els colors com a eix central. Qualsevol emoció es pot vincular a un color, i a la inversa, qualsevol color es pot relacionar amb un sentiment o emoció. El concepte del color també és emprat en la música i en el moviment. A Colors es juga amb totes aquestes premisses, amb imaginació, una escenografia simple i màgica i un món ple de colors sonors, corporals i visuals, però sobretot amb molta música.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800