Font del Mig
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Festa Major d'estiu 2021
banner_horit

DIUMENGE 1 D'AGOST Symbios Music SensesFont del Mig, 20.30 h symbios
Música 
Cal inscripció prèvia

Symbios és la unió, la cooperació i la interacció per generar moments inesborrables i posar en acció les capacitats que té la música per remoure sensacions, originant moments inoblidables en les nostres vides. 
Aquest trio format per Laia Mulà (veu), Joan Barranca (guitarra) i Aleix Burgués (percussions) interpreta un repertori farcit de clàssics de la música contemporània que despertaran i memoraran els bells records del públic.DILLUNS 2 D'AGOSTVespres de gòspelFont del Mig, 19.30 h 
Música
Cal inscripció prèvia
Què millor que passar un vespre escoltant música gòspel? L'Argentona Cor de Gòspel us oferirà un repertori exquisit, cantant sempre des del cor. No dubteu a venir a passar una bona estona amb la família i els amics.
A càrrec d'Argentona Cor de Gòspel
Retransmès en diferit al Canal de l'Ajuntament a YouTube

DIMARTS 3 D'AGOST

Acauã Luiz Gonzaga Tribute Duet Font del Mig, 20 h
Música
Cal inscripció prèvia
Espectacle musical centrat en la figura de Luiz Gonzaga, conegut com El Rei del Baião, un ritme tropical típic de la regió nord-est del Brasil. Acauã fa una interpretació moderna d'aquesta música tradicional, amb la combinació del cant i la guitarra clàssica de Quim Brugués i la guitarra elèctrica de Blai Masó, i amb cançons que parlen de la seva cultura, les seves ciutats i la seva fauna, els seus mercats, les seves dones i les migracions dins el país.

DIMECRES 4 D'AGOST

Els mals costums. Anna Andreu Font del Mig, 20 h anna
Música
Cal inscripció prèvia
Després de diversos discos (i anys) coliderant el projecte Cálido Home, la vallesana Anna Andreu debuta en solitari amb el disc Els  mals  costums  (Hidden  Track  Records, 2020). La cantautora, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s'acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, i arrodoneix així un projecte ja en si mateix replet de la calidesa i la màgia que desprenen totes dues artistes.

DIJOUS 5 D'AGOST ¡Play! Ual·la!Font del Mig, 20 h 
Música-teatre
Cal inscripció prèvia
Ual·la! són diversió, Ual·la! són originalitat, Ual·la! són el virtuós duo barceloní Modesto Lai i Alba Rubio; Ual·la! són únics en el seu gènere.
¡Play!, el seu últim espectacle, és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses i belles de la realitat que ens envolta cada dia. ¡Play! és també un concert de tablemusic, terme inventat pel grup per descriure el gènere tan particular de les seves cançons.

DIVENDRES 6 D'AGOST Canciones del folklore, Alba Carmona Font del Mig, 20 h
Música
Cal inscripció prèvia
El darrer concert en aquest espai ens acosta el flamenc i les músiques del món combinant tradició, poesia i modernitat d'una manera única.
Canciones del folklore és un homenatge als cants populars, a la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral. El poble canta i balla per divertir-se, però també ho fa com a ritual, com a creença i concepció ideològica, com a reclam i queixa, com a manifest de l'amor.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800