Cultura i Festes
Música, Teatre
Festa Major d'estiu 2021, diumenge 1 d'agost
banner_horit

Viatjant pel món sense moure's d'ArgentonaDes de la plaça de l'Església, a partir de les 9 h
Durada: 3 hores. Tots els públics

Un viatge per tot el món sense moure'ns d'Argentona. Caminada guiada pels carrers, places i jardins d'Argentona per identificar els arbres i conèixer-ne l'origen.
Ho organitza: Natura Maresme.

Els Brugarol, de Ramon Madaula Teatre La Sala, 19 h brugarol
Teatre. Tots els públics
Preu: 4 €

A cals Brugarol —família de l'alta burgesia catalana—, la filla, l'Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. Per a l'Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d'argúcies i xantatges perquè l'Anna es faci enrere. Després d'Adossats, Ramon Madaula es torna a fixar en la família per construir una comèdia sobre com els canvis de la societat acaben afectant la convivència intergeneracional. Grans dosis d'humor àcid per descobrir les contradiccions dels seus protagonistes.

Symbios Music SensesFont del Mig, 20.30 h symbios
Música 
Cal reserva prèvia d'invitació 

Symbios és la unió, la cooperació i la interacció per generar moments inesborrables i posar en acció les capacitats que té la música per remoure sensacions, originant moments inoblidables en les nostres vides. 
Aquest trio format per Laia Mulà (veu), Joan Barranca (guitarra) i Aleix Burgués (percussions) interpreta un repertori farcit de clàssics de la música contemporània que despertaran i memoraran els bells records del públic. 

Diumenge
1
agost
2021
Lloc Teatre La Sala. Font del Mig
Tipus d'acte Música, Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800