Biblioteca
Literatura
Tardor Literària
Ànima de tramuntana, de Núria Esponellà
anima

Aquest estiu, el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell va proposar un seguit de lectures. Al mes d'octubre, els autors de les novel·les contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

La quarta sessió de la XXIa edició de la Tardor Literària comptarà amb Núria Esponellà, i la seva obra Ànima de tramuntana.

La Mínia, una arqueòloga freelance, passa per una situació personal difícil després d'haver-se separat de l'home amb qui ha conviscut durant anys. Tanmateix, la descoberta de dues tombes insòlites a la necròpolis de la ciutat ibèrica d'Ullastret l'encara amb una recerca intensa que l'ajudarà a afrontar tot allò que la desvetlla en la foscor de la nit.
A partir d'aquesta circumstància, la Mínia recompon la història d'Ekinar, una dona del segle III aC que forma part d'una cultura molt arrelada a la natura que entén la mort com a part del cicle de l'existència. La Mínia, en canvi, pertany a una societat que ha perdut en bona part la connexió amb la naturalesa i en què la mort ha esdevingut gairebé un tema tabú.
Ànima de tramuntana és un relat intimista i evocador que ens transporta de Rhode a Arse, passant per Indika i Empòrion, amb el paisatge de l'Empordà antic de rerefons.

Dijous
28
octubre
2021
19:30h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aprox
Ho organitza Centre d'Estudis Argentonins - Biblioteca municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure, aforament limitat
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800