Cultura i Festes
Festa
Foguera de Sant Joan
Enguany no podrem celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan, però es mantindran algunes activitats com l'arribada de la Flama del Canigó i l'encesa de la foguera. 

Les restriccions sanitàries per prevenir la propagació de la COVID-19 no ens permeten poder celebrar la revetlla com hem estat fent els darrers anys, però no per això deixarem de desfer-nos de les penes que ens preocupen cremant-les a foguera i així atraure coses positives.

Al voltant de l'acte de l'encesa de la Foguera, també tindrà lloc l'arribada de la Flama del Canigó, flama que encén la foguera i que traslladen des del mateix Cim del Canigó membres del Grup de Muntanya d'Argentona.

A partir del dissabte 19 de juny, tots aquells veïns i veïens que tinguin mobles o trastos vells, poden portar-los a Can Doro, on estarà habilitat un espai per a la recollida.

També, a partir del dilluns 14 de juny i fins al 4 de juliol, a la Biblioteca Municipal Joan Fontcoberta, podrem gaudir de l'exposició "Falles i Fogueres", una exposició gràfica del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Consells i recomanacions per a una revetlla segura

sant joanProgramació

Dimecres 23 de juny - Can Doro

  • A les 19 hores. Rebuda de la flama del Canigó, a càrec del grup de muntanya d'Argentona
  • De 22:30 a 1 hores. Foguera de Sant Joan. Fem foc nou!

A la biblioteca municipal Joan Fontcuberta i Gel. Exposició

  • Del 14 de juny al 4 de juliol. Falles i fogueres. Focs festius als països Catalans. En horari d'obertura de la biblioteca.
Dimecres
23
juny
2021
19h
Lloc Can Doro
Hora 19 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Tipus d'acte Festa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800