Notícies
Publicat el 12.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Resum del ple municipal del mes d'abril
Podeu veure la sessió al web municipal i a Ràdio Argentona

Aquest dilluns es va celebrar el ple ordinari de l'Ajuntament d'Argentona corresponent al mes d'abril, una sessió àgil i que va resoldre en una hora els punts de l'ordre del dia. 

A la primera part es va aprovar per unanimitat l'adjudicació del contracte de serveis i manteniment de les instal·lacions dels equipaments municipals, així com la resolució d'una petita errada en el redactat de la proposta de reconeixement als argentonins i argentonines deportats a camps nazis i/o represaliats durant la Segona Guerra Mundial, i a qui se'ls homenatjarà amb la col·locació de llambordins "stolpersteine".

Mocions

Tots els grups van votar favorablement a la moció del PSC, després de recollir una esmena, per sol·licitar al departament de Salut i al Consorci Sanitari la reobertura del consultori mèdic del barri del Cros. 

El govern va respondre a una interpel·lació del grup socialista sobre el futur local social de Les Ginesteres , i va avançar alguns detalls sobre a previsió per a dotar l'espai de mobiliari i equipaments, així com serveis informàtics i de telefonia, i la intenció que un dia a la setmana pugui oferir atenció ciutadana per a la gestió de tràmits i consultes. També es va abordar la qüestió de l'accessibilitat a l'espai.

En un curt torn de precs i preguntes, el regidor Fran Fragoso va felicitar algunes de les darreres actuacions policials. Des de Tots x Argentona es van demanar accions davant l'increment de l'incivisme a la via pública dels propietaris d'animals domèstics i Junts per Catalunya va sol·licitar també diverses intervencions de millora al carrer. 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800