Igualtat i Cooperació
Conferència
Cicle d'entrevistes d'autores "Parlem de Feminismes "
Conferència telemàtica amb Clara Serra. Al canal de l'Ajuntament a YouTube
claraserra
Iniciem aquest Cicle d'entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”,  amb la Clara Serra, professora, feminista, investigadora de la Universitat de Barcelona i autora de “Leonas y zorras” i “Manual Ultravioleta”.

Des de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI iniciem aquest  Cicle d'entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”, que té  el tret de sortida el pròxim dia 8 de març amb la Clara Serra.

>> Es podrà veure al web municipal i al canal de l'Ajuntament a YouTube a partir del dilluns 8 de març a les 17 hores.

L'objectiu d'aquest nou projecte és: promocionar lectures d'autor*s feministes i generar debat al voltant d'aquests, oferir  un espai de representació pública per a les noies joves del municipi, que participaran com a entrevistadores de les autores.  De manera que  augmenti la seva participació i per consegüent  el seu empoderament, pel fet de que puguin participar de forma activa en la  vida del  municipi. De manera paral·lela, el projecte també pretén  atraure l'interès per la lectura  i fer visibles  diverses autores feministes.

El Cicle d'entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”, té previst  la participació  de les següents autores:

  • Carla Valls  experta en endocrinología. 28 de maig. Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les  Dones.  Comentarem el seu llibre "dones  invisibles per a la medicina"
  • Bel Olid  escriptora catalana.  28 de juny. Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI. comentarem el seu llibre, "Follem?"
  • Nerea Barjola  feminista, investigadora i escriptora.   25 de Novembre. Dia Internacional envers la violència contra les Dones. Comentarem el seu llibre Microfísica sexista del poder del  cas  d'Alcásser i la construcció del terror sexual.
Dilluns
8
març
2021
17h
Lloc Canal de l'Ajuntament a YouTube
Hora 17 h
Durada 1 h
Organitza ajuntament d'argentona
Preu gratuït
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800