Biblioteca
Literatura, Conferència
Montserrat Roig, escriptora, periodista i feminista
Conferència en línia

M. Àngels Cabré, escriptora i directora de l’Observatori Cultural de Gènere ens apropa la figura de Montserrat Roig en els tres vessants que millor la defineixen: com a escriptora, com a periodista i com a feminista. 

A Catalunya, Montserrat Roig va ser una de les veus més clares de la Transició i també una de les dones que va lluitar amb més tenacitat per reivindicar el seu espai com a professional de l'escriptura, sumant-se a la causa del feminisme. Coneguda pels seus articles sense pèls a la llengua, per les seves incisives entrevistes televisives i per llibres periodístics tan importants com Els catalans als camps nazis, és també autora d'una compacta obra narrativa centrada en bona part al barri barceloní de l'Eixample i que és retrat de generacions i costums.

Als usuaris de la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel s'ofereix també una lectura prèvia de la seva obra Digues que m'estimes encara que sigui mentida per acompanyar el cicle entorn l'autora que es realitza al llarg del mes de març a l'equipament.

Modera l'acte la periodista Laura Gállego Marfà.

La conferència es podrà seguir al web municipal i al canal de l'Ajuntament a Youtube

roig2

Divendres
12
març
2021
19h
Lloc Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Hora 19 h
Durada 1 hora i 2/4 quarts aprox.
Organitza Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800