Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 04.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Lleugera relaxació de les mesures i restriccions a partir del 8 de febrer
Des de dilluns s'amplia la mobilitat a l'àmbit comarcal; s'amplien les franges de servei als locals de restauració, i també podran reobrir els equipaments esportius coberts

El 8 de febrer entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions generals anteriors i estaran vigents durant 14 dies.

Les novetats se centren en l'àmbit de la Mobilitat, amb l'ampliació a àmbit comarcal; en la restauració i hostaleria, i també en l'àmbit de l'esport. Els principals canvis són:

Mobilitat

  • Territori de Catalunya: restringida l'entrada i sortida sense motiu justificat. La mobilitat laboral només es permet quan no es pot teletreballar.
  • Comarca: restringida la mobilitat tota la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar. Permesa la mobilitat en l’àmbit escolar sense pernoctació.

Hostaleria

  • Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 10:30 h i de 13:00 a 16:30 h. Resta d'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.
  • Interiors: oberts amb el 30% de l'aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 10:30 h i de 13:00 h a 16:30 h. Resta d'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

Esport

  • Instal·lacions i equipaments esportius a l'aire lliure obertes amb un aforament màxim del 50%, control d'accés i un màxim de 6 persones.
  • Instal·lacions i equipaments d'interior: aforament del 30%, limitació a 6 persones i ús de mascareta en activitats grupals.
  • Represa de les competicions que donen accés a categories estatals.

Per a més informació sobre les noves mesures clica aquí

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800