Ajuntament d'Argentona / La Vila / Eleccions Catalunya 2021: Sol·licitud electrònica del vot per correu
Eleccions Catalunya 2021: Sol·licitud electrònica del vot per correu
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
eleccions
Fins al 5 de febrer, a les 14 hores es pot fer la sol·licitud del vot per correu a través de web, sense haver d'anar presencialment a una oficina de Correos

Qui pot utilitzar l'aplicació per presentar la sol·licitud electrònica del vot per correu?

  • Els electors residents a Espanya. Una vegada presentada la sol·licitud a través de web, si és acceptada per l'Oficina del Cens Electoral, no es podrà votar a la mesa electoral el dia de la votació.
  • Els electors residents a l'estranger que es trobin temporalment a Espanya, amb dret de vot en les eleccions convocades.
  • No la poden utilitzar els electors residents a Espanya que es trobin temporalment a l'estranger ni els electors residents a l'estranger que ho sol·licitin des del seu país de residència.

Com pots sol·licitar en línia el vot per correu?

És necessari disposar d'un certificat IDCAT (com obtenir-lo), T-CAT, DNI Electrònic  (obtenir DNI electrònic) o un certificat digital vàlid.

Cal completar les dades requerides.
Signar electrònicament.
Descarregar la sol·licitud.

L'Oficina del Cens Electoral ha d'aprovar la sol·licitud perquè et remeti, a l'adreça que has indicat a la teva sol·licitud, la documentació per poder votar.

Termini de presentació de la sol·licitud

Es pot sol·licitar a partir de la data de la convocatòria i fins al dia 5 de febrer de 2021 a les 14 hores.

Posteriorment, podràs exercir el dret al vot des del mateix domicili, lliurant-li al carter el sobre amb el vot el dia que vagi a portar-te la documentació.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800