Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 19.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Pla de reobertura
plaobertura

A partir del dilluns 23 de novembre es preveu un restabliment gradual de les activitats i noves mesures sanitàries

Es mantindria el confinament nocturn i de cap de setmana, però les activitats culturals, instal·lacions esportives i restauració podran reobrir amb una limitació de l'aforament

MOBILITAT

Territori de Catalunya: restringida l'entrada i sortida sense motiu justificat. Municipis: restringida l'entrada i sortida des de les 06:00 h del divendres fins a les 06:00 h del dilluns.

ACTIVITATS SOCIALS

6 persones màxim, corresponent a 1 bombolla de convivència habitual.

ACTIVITATS CULTURALS I RECREATIVES

Oberts: museus, biblioteques i sales d'exposició al 50% de l'aforament. Oberts: cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts, amb un 50% de l'aforament i un màxim de 500 persones.

HOSTELERIA, RESTAURACIÓ I HOTELS

Terrasses: obertes amb una distància mínima de 2 metres entre taules o agrupacions de taules. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 06:00h a 18:00h i, de 18:00 h a 21:30 h, exclusivament per a servir sopars. Interiors: oberts amb el 30% de l'aforament amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre taules o agrupacions de taules. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 06:00 h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars.

UNIVERSITATS I ESCOLES

Universitats: la docència teòrica en format virtual. Batxillerat i cicles formatius: reducció activitat presencial. ESO, primària i infantil: presencialitat plena. Obertes: Extraescolars a l'escola amb grup estable. Ensenyaments de música i dansa no reglats màxim 6 persones.

CONFINAMENT NOCTURN

No es pot circular pel carrer de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte causes justificades.

ESPORTS

Obertes: instal·lacions i equipaments esportius a l'aire lliure, amb un aforament màxim del 50% i control d'accés. Instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, amb un aforament màxim del 30%, amb cita prèvia i sense vestidors (excepte piscines). Es mantenen suspeses les competicions. Activitats esportives a l'aire lliure amb màxim 6 persones a excepció de la pràctica esportiva federada: permeses i, de divendres a les 6:00 h a dilluns a les 6:00 h, permesos entre municipis limítrofs.

COMERÇOS I CENTRES COMERCIALS

30% de l'aforament en petit comerç de menys de 800 m² i mercats no sedentaris. En els més de 800 m², aplicació de l'aforament sobre el total de la superfície de venda. Tancats: centres comercials, excepte les seves botigues de primera necessitat com farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres veterinaris, d'alimentació, equipaments culturals i esportius que es trobin a dins i els locals comercials que tinguin accés directe des de la via pública.

ACTES RELIGIOSOS I CERIMÒNIES CIVILS

30% de l'aforament justificat.

EMPRESES

Teletreball excepte quan no sigui possible de manera justificada.

Suspesos: congressos, convencions, fires i tota activitat assimilable.

Podeu consultar més informació al següent enllaç:

Pla de reobertura

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800