Biblioteca
Literatura, Conferència
Parlem virtualment de clàssics
Bartleby, l'escrivent de Herman Melville

Per participar a Parlem virtualment de clàssics cal que us inscriviu al formulari abans del 10 de desembre Rebreu un correu amb instruccions per accedir-hi.

FORMULARI

Un peculiar escrivent que treballa en una oficina de Wall Street deixa d'escriure sobtadament justificant-se amb una fórmula que no deixa de repetir: «Preferiria no fer-ho». L'advocat per a qui treballa no sap com actuar davant d'aquesta rebel·lia, però alhora se sent atret per aquell misteriós comportament. La compassió cap a l'escrivent, un treballador que no compleix cap de les seues ordres, farà de l'advocat un ésser tan estrany com el mateix Bartleby.

Herman Melville (Nova York, 1819 - 1891) va ser un escriptor nord-americà conegut sobretot per la novel·la Moby Dick, considerada una de les millors novel·les de la literatura nord-americana i també de la universal. A més de novel·les, va escriure contes, poemes i assaigs. De ben jove va ser mariner, fet que li va proporcionar el coneixement del món del mar que va plasmar a les seues obres.

L'activitat Parlem de clàssics serà conduïda per la Glòria Farrés, de forma telemàtica.  Professora a la Facultat d'Humanitats de la UPF i crítica literària a diferents mitjans de comunicació, serà qui s'encarregarà de contextualitzar l'obra analitzada a una primera part. Després moderarà el debat que generi la novel•la entre tots els assistents, que compartiran les seves impressions.

bartleby

Dimarts
15
desembre
2020
19h
Lloc Biblioteca Municipal
Adreça c/Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Inscripció prèvia
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800