Notícies
Publicat el 24.08.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El 15 de setembre finalitza el termini per sol·licitar les subvencions Argentona Impuls
argentonaimpuls

El programa d'ajuts compta amb una dotació de 245.000 euros i s'adreça a empreses, comerços i emprenedors del municipi, que contractin persones empadronades al municipi, que iniciïn nova activitat o s'hagin vist afectades per la crisi de la COVID-19

Fins al 15 de setembre tots aquells comerços, empreses i nous emprenedors del municipi poden presentar la sol·licitud per accedir a les subvencions Argentona Impuls, un programa d'ajuts que l'Ajuntament d'Argentona ha dotat amb una partida de 245.000 euros per contribuir a la reactivació econòmica del municipi i donar suport directe al teixit comercial que s'ha vist afectat econòmicament per aquesta crisi del COVID-19.

Aquest any, davant de la situació excepcional provocada pel desenvolupament de la pandèmia del COVID-19 i la declaració de l'estat d'alarma per part de l'Estat Espanyol, l'Ajuntament d'Argentona ha considerat imprescindible adequar i ampliar les línies de subvencions per donar suport econòmic directe al teixit comercial del municipi que s'ha vist afectat econòmicament per aquesta crisi del COVID-19.

Línies de subvencions Argentona Impuls

La convocatòria d'aquest programa per al 2020 presenta tres línies de subvencions:

Línia  A: Subvencions per empreses i comerços d'Argentona que contractin o hagin contractat, entre l'1 de gener de 2020  i el 30 de setembre de 2020 i per un període mínim de 3 mesos, persones en situació d'atur empadronades al municipi.

Línia B: Subvencions per a persones desocupades d'Argentona que s'incorporen al món laboral com a treballadors autònoms en el període comprès entre l'1 de gener de 2020  i el 30 de setembre de 2020.

Línia C: Subvencions destinades a empreses del municipi d'Argentona que s'han vist afectades per la declaració d'estat d'alarma, i/o hagin hagut d'implementar noves estratègies per adaptar-se a les noves necessitats generades per la crisi del COVID-19. Es subvencionaran les despeses recollides a les Bases reguladores - punt sisè - que hagin tingut lloc en el període compres entre l'1 d'abril de 2020  i el 30 de juliol de 2020.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds per accedir a aquests ajuts s'han de formular mitjançant instància general que, junt amb la documentació requerida, s'haurà de presentar telemàticament des del Portal de Tràmits i Gestions de la Seu Electrònica de l'Ajuntament  d'Argentona  

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de setembre de 2020. A l'enllaç que trobareu al final de la informació podeu consultar les bases i tota la informació en relació al programa Argentona Impuls, així com els formularis i documentació annexa que cal aportar juntament amb la sol·licitud.

Per a qualsevol consulta o aclariment, truqueu al telèfon 93 797 49 00 o bé envieu un correu electrònic a sempre@argentona.cat.

El Servei de Promoció Econòmica (SEMPRE)  ha habilitat els dilluns i dimecres de 10 h a 14 h  per fer l'atenció personalitzada de les consultes. És imprescindible demanar cita prèvia.

Important:  Es recomana fer ús del servei de cita prèvia del SEMPRE, per tal que els tècnics revisin prèviament la documentació a presentar.

Argentona Impuls

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800