Notícies
Publicat el 28.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament contracta dues persones de la Fundació Maresme per al control d'accés del mercat setmanal
Fundació Maresme
Desenvoluparan la seva tasca durant els mesos de juliol a setembre

L'Ajuntament d'Argentona ha contractat dues persones del centre especial de treball de la Fundació el Maresme per vetllar per l'aforament i el compliment de les mesures de protecció sanitàries al mercat municipal del centre històric, que té lloc els divendres al matí amb més d'una quarantena de parades. El contracte està previst per als mesos de juliol, agost i setembre d'aquest 2020.

Aquesta iniciativa suposa una oportunitat d'inserció laboral per a les persones amb discapacitat intel·lectual, un col·lectiu de risc, i alhora dona visibilitat a les seves competències laborals. Per al CEO del Maresme, aquesta oportunitat permet ampliar el ventall de serveis, ja que el control dels accessos a espais és una tasca que, amb entrenament i formació, poden realitzar les persones amb discapacitat intel·lectual.

L'Ajuntament es mostra satsifet per la col·laboració amb el centre especial de treball de l'Entitat, per fomentar la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, un dels col·lectius mes vulnerables de la nostra societat.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800