Notícies
Publicat el 18.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones a Argentona
Dia de les Dones 2020
L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport d'entitats i col·lectius, presenta una nodrida programació d'activitats per reivindicar el 8 de març

La regidoria d'Igualtat, amb el suport de diverses àrees municipals, entitats i col·lectius, presenta la programació d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones del 8 de març. Des dels primers dies de març s'han previst diverses exposicions i accions reivindicatives i de sensibilització. Hi haurà una taula rodona a Ràdio Argentona, prevista per al 3 de març, així com una sessió de lectures i música en femení, el 7 de març, o la xerrada 'Trenquem tabús', a la biblioteca, entre d'altres.

També el col·lectiu feminista "Truges Rebels" complementarà els actes previstos amb les III Jornades Feministes, que inclourà una exposició, una taula rodona amb diversas entitats i col·lectius  com "Lola no estás sola","Associació de Salut mental" i Metzineres" per entendre els altres eixos d'opressió i desigualtat que travessen a les dones,  a més hi haurà una  representació artística a la plaça Nova el mateix 8 de març, o la presentació del llibre "Trencant el silenci" de Mireia Boya, el 18 de març.

Enguany el dia 8 de març cau en diumenge, hi ha prevista una concentració a les 5 de la tarda davant l'Ajuntament d'Argentona, per  reivindicar i donar visibilització  als diferents àmbits de lluita més enllà de la laboral i prendre rumb a la manifestació programada a Barcelona, que enguany té com a centre la reivindicació de l'anticapitalisme, l'antiracisme i la causa antirepresiva. 

Podeu consultar la programació del 8 de març al següent enllaç:

Dia de les Dones 2020

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800