Notícies
Publicat el 16.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consells de seguretat adreçats a la gent gran
Xerrada seguretat gent gran
La Policia Local va oferir una xerrada sobre recomanacions a tenir en compte tant al carrer com al domicili

Aquesta setmana efectius de la unitat de civisme i prevenció de la Policia Local d'Argentona han organitzat, amb la col•laboració de la Creu Roja, una xerrada adreçada a la gent gran, amb recomanacions i consells de seguretat a tenir en compte tant quan s´és a casa com quan es troben pel carrer.

La sessió va comptar amb la participació d'una trentena de persones, la majoria dones, que van participar i formular preguntes als agents. El temari es va centrar en revisar les mesures que cal adoptar a casa, com per exemple: no obrir la porta a desconeguts; precaució amb els operaris d'empreses de serveis o al carrer; desconfiar de les abraçades de desconeguts, quan es parla per mòbil, quan es va a comprar a la botiga o al mercat o bé en un caixer bancari, entre altres.

La xerrada es va dur a terme a les instal•lacions de la Creu Roja i properament es repetirà el contingut de la mateixa als Casals d'Avis municipals. Cal destacar la bona rebuda que tenen aquestes jornades entre els assistents, que enguany ho han estat en nombre notablement superior al d'anteriors edicions.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800