Notícies
Publicat el 26.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es presenta la imatge del Festival Sense Portes 2019
El certamen d'arts de carrer se celebrarà els dies 8 i 9 de juny a Argentona

El Festival Sense Portes, que se celebrarà a Argentona els dies 8 i 9 de juny, ha presentat públicament la imatge oficial d'aquesta setena edició.

El forat d'un pany i les cares de personatges anònims del carrer seran els protagonistes de la imatge d'enguany del Festival, com un homenatge al món que ens agradaria veure per un forat, quan les persones es desinhibeixen i poden mostrar tot el seu potencial i exhibir-se com qui realment són o, potser, com els agradaria ser. Una creació que ha comptat amb el segell de l'estudi Clou Disseny Gràfic.

Es tracta d'una interpretació estètica de l'esperit desenfadat i fresc d'aquest festival que, sota la batuta de l'Ajuntament d'Argentona, amb  la col•laboració de l'Associació SensePortes, està enllestint una completa programació de propostes teatrals, musicals, circ, dansa i altres disciplines d'arts de carrer que tindran com a escenari diversos espais públics del centre d'Argentona, seguint amb l'esperit de les anteriors edicions.

L'accés a totes les propostes serà lliure i el públic tindrà un paper decisiu, escollint amb el seu vot el millor espectacle del festival, que rebrà el Premi Pom d'Or.

La nova imatge del festival ja s'aplica als perfils i pàgines de les xarxes socials que a partir d'ara es nodriran dels continguts i totes les novetats del certamen.

Web: www.festivalsenseportes.cat

Sense Portes 2019sense portes 2019

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800