Serveis municipals i Espai Públic
Conferència
Pla Director Àrees de Lleure

Sessió informativa oberta a la ciutadania per donar a conèixer el treball del Pla Director de les Àrees de Lleure d'Argentona.

L'objectiu d'aquest document és establir el model de futur dels espais destinats al lleure del municipi d'Argentona, per tal de donar cobertura a tots els possibles usuaris d'aquests espais, i posar en valor la qualitat de vida al municipi.

s'ha elaborat una diagnosi de la situació actual, per determinar quina cobertura geogràfica tenim actualment pel que fa a àrees de lleure, quina oferta de lleure tenim i a quins usuaris està dirigida, i quin és l'estat actual dels espais de lleure en relació a criteris d'accessibilitat, seguretat, qualitat, equipaments i serveis.

Aquest Pla ha d'esdevenir un instrument estratègic de planificació de les actuacions necessàries en un futur, i un full de ruta on s'integrin el conjunt de reflexions i criteris que defineixen el model desitjat, un marc general on s'han de coordinar les accions particulars futures.

Aquesta sessió és oberta a la ciutadania perquè els veïns i veïnes puguin formular les seves aportacions a l'equip redactor del projecte, TerritorisXLM.

Dijous
28
març
2019
19h
Lloc Saló de Pedra
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800