Biblioteca
Infantils, Conferència
Tertúlia-Cafè
Contes d'ahir i d'avui: Coeducar a través dels contes

Els contes són una eina educativa present al llarg de tota la vida, i tenen un paper molt important en la socialització dels infants. A través de les experiències dels seus personatges i les seves situacions, els contes acompanyen els infants en el seu desenvolupament al seu context quotidià i alhora estimulen la seva creativitat i imaginació. Però... som conscients de com influeixen als infants? Quins models els ofereixen? Quins valors tenen els seus personatges? En aquest taller ens aproparem al món dels contes per tal d'analitzar, amb perspectiva de gènere, els models i valors que transmeten i poder escollir i decidir amb major consciència i capacitat crítica. 

Tertúlia dirigida a pares i mares amb infants de 0-12 anys.

Activitat a càrrec de CoeducAcció, cooperativa que treballa per la transformació educativa des d'una perspectiva de gènere. Són un equip de dones de diverses disciplines i edats, amb una llarga trajectòria en l’àmbit educatiu i del gènere.

Inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal d'Argentona mitjançant el formulari que trobarà al següent enllaç, per telèfon (937971215) o presencialment.

                                                                          Contes d'ahir i d'avui

Dissabte
6
abril
2019
11h
Lloc Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Adreça C/ Gran, 3-5
Hora 11 h
Durada 2 hores aproximadament
Organitza CoeducAcció - Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Infantils, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800