Notícies
Publicat el 12.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Mostra d'entitats d'Argentona se celebrarà el 6 d'abril
Les associacions han d'enviar la sol·licitud d'inscripció a través del web www.argentona.cat/formularimostra2019. Les places són limitades
Mostra Entitats 2019

El proper dissabte 6 d'abril se celebrarà una nova edició de la Mostra d'Entitats d'Argentona, una jornada lúdica i participativa per a la promoció i el reconeixement de la tasca que realitza el teixit associatiu del municipi.

Fins l'1 de març les entitats interessades poden presentar la sol·licitud d'inscripció a la mostra, que s'instal·larà a la plaça Nova d'11 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.

Les associacions podran comptar amb una carpa on informar, donar a conèixer la seva tasca i productes. Al llarg del dia s'organitzaran exhibicions i activitats a càrrec de les mateixes entitats.

La Mostra d'Entitats és un projecte de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona que s'inclou en el Pla de dinamització associatiu que s'impulsa des de uns anys i que també inclou, entre d'altres una programació de xerrades i tallers formatius a les associacions locals en matèries com fiscalitat, transparència, tramitació administrativa o identitat digital, entre d'altres. L'any 2016 es va decidir organitzar una jornada que reunís les entitats argentonines de tots els àmbits - social, solidari, mediambiental, cultural, festiu, esportius - , i que prenia el relleu de la festa de l'esport i la Mostra d'entitats culturals, iniciatives que fins llavors se celebraven en dies diferents

Les places a la Mostra d'entitats 2019 són limitades.

Mostra entitats 2019

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800