Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Agenda
Mostra, Festa, Música
Cançons de Vi i Taverna
Amb el cantautor Sé (Josep Andújar)
"Cançons de Vi i de Taverna" és una activitat cultural anual de l'Associació en la que es combina el tast de vins argentonins i/o del nostre entorn amb la participació d'un sommelier i una actuació musical. 

Amb repertori de cançons de vi i de taverna per part d'un cantautor o d'un grup. Enguany comptarem amb l'actuació del cantautor Sé (Josep Andújar) i la participació del sommelier Nani Ramón.

"Cançons de Vi i de Taverna" celebra enguany la seva quarta edició. L'organitza anualment, durant la tardor,  l'Associació Cultural d'Amics de la Vinya i del Vi d'Argentona, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argentona.

Aquesta any comptem amb la col·laboració del prestigiós sommelier Nani Ramón que explicarà als assistents les característiques dels vins objecte del tast. Durant el mateix acte tindrà lloc una actuació musical centrada en cançons relacionades amb el vi, la vinya i  la taverna. Aquest any actuarà el cantautor guixolenc (Josep Andújar), el repertori musical del qual és fonamentalment la cançó tradicional (havaneres, valsets mariners, etc,...) pròpia de les tavernes del nostre litoral on s'aplegaven en tornar de les seva feina pescadors, gent relacionada amb el món mariner, menestrals, etc,... és un folklorista musical reconegut que ha recuperat cançons tradicionals marineres de tradició oral i que organitza anualment un seguit de concerts sobre el tema, amb la participació d'altres cantautors i grups musicals.

Dissabte
1
desembre
2018
19:15h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19.15 h
Durada aproximadament 1h 30 m
Organitza Associació Cultural Amics de la Vinya i del Vi d'Argentona
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Mostra, Festa, Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800