Notícies
Publicat el 28.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Presentació del projecte de millora de l'accés a Argentona per la B-502
DIBA infraestructures
L'obra tindrà una durada de 4 mesos i un pressupost de més de 572.000 euros

El diputat de Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, va presentar aquest dijous el projecte de millora de la travessera urbana de la carretera B-502, un dels accessos a l'entorn urbà d'Argentona.

Les obres, que compten amb un pressupost de més de 572.000 euros i que es prolongaran durant en termini de quatre mesos, pretenen donar resposta a diversos problemes associats a la seguretat i també dotar aquesta via d'un carril bici.

L'objectiu és introduir un paquet de mesures de pacificació del trànsit i resoldre les mancances del sistema de mobilitat, millorant el traçat, l'accessibilitat i la seguretat de tots els usuaris, millorant els elements d'urbanització, instal•lacions, senyalització i acabats en general.

El projecte proposa una redefinició de la parada d'autobús en aquest punt, l'ampliació de voreres i de la calçada, la millora de la rotonda i també connectar a través d'aquesta travessera B-502 el carril bici de la Ronda Llevant amb el centre del municipi i l'Institut d'Argentona.

L'acte, que es va dur a terme al Saló de Pedra, va comptar amb la presència de l'alcalde, Eudald Calvo, i el regidor d'Urbanisme, Pere Móra, a banda d'altres regidors i regidors del consistori i veïns i veïnes que van acostar-se per conèixer els detalls del projecte.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800