Notícies
Publicat el 28.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Troben aquest matí a la Font Picant la menor desapareguda diumenge

La col·laboració ciutadana i l'actuació de la Policia Local d'Argentona han estat clau per donar amb ella sana i estàlvia

gran picant

Cap a dos quarts de nou del matí d'avui, la Policia Local d'Argentona ha rebut l'avís d'un veí alertant que havia trobat una menor a la Font Picant. Es tracta de l'Ariadna, que va desparèixer diumenge passat a Argentona i que els Mossos d'Esquadra van alertar ahir dilluns de la seva desaparició. La menor es troba, a priori, sana i estàlvia i ha estat traslladada a l'Hospital de Mataró per a que se li faci un reconeixement mèdic.

Un veí dels Apartaments Burriac d'Argentona passejava avui a primera hora del matí per la Font Picant quan s'ha trobat entre les bardisses una noia que li ha demanat aigua. Segons ha explicat a Ràdio Argentona el cap en funcions de la Policia Local d'Argentona, Isaac Martínez, "el veí ha estat qui ha alertat a la Policia Local i una patrulla s'ha dirigit immediatament cap al lloc dels fets". Acte seguit, han arribat al lloc dels fets els Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM, que l'han acompanyat fins l'Hospital de Mataró per a que se li faci un reconeixement mèdic. També han arribat els pares de la menor.

Martínez ha informat que "visiblement semblava que podria tenir una lleugera deshidratació i hipotèrmia, doncs podria haver estat dos dies al ras", però que generalment se la veia bé.

Una vegada més, la col·laboració ciutadana i l'actuació de la Policia Local han estat clau en aquesta operació exitosa. Martínez ha recordat que per qualsevol comunicació amb la Policia Local es pot fer a través del telèfon 93 797 13 13 al 112.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800