Notícies
Publicat el 28.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dos ferits greus a un accident registrat avui de matinada a la carretera del Cros

Els accidentats tenen pronòstic reservat donada la gravetat dels danys físics

accident280818_faldo_gran

Avui a les 5.45 hores del matí s'ha registrat un xoc frontal entre dos vehicles a l'Avinguda El Molí de les Mateves, just abans del pont de la C-32. El sinistre ha deixat els dos conductors atrapats dins dels cotxes necessitant l'actuació de l'equip de bombers per deslliurar els accidentats. La maniobra ha durat gairebé 15 minuts fins que han pogut alliberar-los i immediatament després han pogut ser traslladats al servei d'urgències de l'Hospital de Mataró, tal i com ha informat a Ràdio Argentona el cap en funcions de la Policia Local d'Argentona, Isaac Martínez.

Un dels accidentats és veí de Mataró de 38 anys i respòn a les inicials D.P.M. amb pronòstic greu; l'altre afectat és L.C.I., veí d'Argentona de 35 anys, amb pronòstic molt greu. La Policia Local d'Argentona encara està estudiant els fets i les possibles causes de l'incident però tot apunta a que ha estat a causa d'un excès de velocitat. 

El tram afectat per l'accident ha estat prop d'una hora tancat al trànsit per agilitzar les tasques de rescat i neteja de la via i així reobrir-ho posteriorment amb normalitat. Des de la Policia Local s'agraiex la ràpida actuació dels serveis de rescat i neteja que han fet tot el possible per agilitzar la normalització de la via. 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800