Joventut
Trobada de formació d'Escoltes Catalans
Aquest cap de setmana, més de 500 educadors i educadores dels 42 agrupaments escoltes membres de l'Associació es reuniran a Argentona per celebrar un dels esdeveniments més importants de l'any: la Trobada de Formació (TROFO).

L'acte serà acollit per l'agrupament del municipi, l'AE Calabrot d'Argent. Entre les educadores, hi haurà caps i també joves de la unitat Clan (d'entre 16 i 18 anys) que compartiran inquietuds amb claners i claneres d'altres agrupaments.

A la TROFO d'enguany, els i les educadores reflexionaran sobre quin ha de ser el paper de l'escoltisme en el treball per la cohesió social, tenint en compte les desigualtats socials que prevalen. El dissabte aprofundiran en tots els eixos que divideixen la societat i que generen opressions i privilegis, ho faran a través de diverses dinàmiques juntament amb altres col·lectius. El diumenge abordaran aquelles pràctiques que perpetuen les desigualtats socials en el dia a dia de l'agrupament, identificant-les i pensant com capgirar-les.

L'escoltisme té molt a dir davant la cohesió social, per això aquest cap de setmana definirà quin paper juga i com ho vol fer. A més, també tindrà lloc el Salt, l'espai on més de 100 claners i claneres treballen sobre el concepte de Clan, l'etapa formativa en què el grup de joves comença a familiaritzar-se amb l'autogestió, tot duent a terme un projecte propi.

Dissabte
3
març
2018

(*també 04-03-2018)
Lloc Argentona
Data 3 de març de 2018 fins al 4 de març de 2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800