Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Agenda
Mostra
Argentast
Fira de la cervesa artesana i la gastronomia local

Faldó Argentast

Durant els tres dies de la fira s'organitzaran diversos tallers a les 19:30 hores, relacionats amb el tast i l'elaboració de la cervesa artesana.

Un dels al·licients més saborosos d'aquesta Festa Major serà la renovada proposta de la fira de gastronomia local i cerveses artesanes que enguany comptarà amb una logística renovada i una proposta molt més atractiva i variada. Mitjançant un sistema de tiquets, es podran bescanviar per les degustacions gastronòmiques i beguda que es desitgin. 

La Fira de gastronomia local i cervesa artesana comptarà amb la participació dels establiments argentonins: Restaurant Terracotta, Sant Jaume, Can Moré, La Teca, El Garrí Dolç, La peixateria d'Argentona, Ecobotiga, La FOrmiga, Can Cachi, El Nou Celler, Pastisseria Roser i Pizzeria Pepperoni, a més dels elaboradors de cervesa: Cervesa Marina (Blanes), Biir Brewer (Argentona), Molta Molta (Mataró), Synera (Arenys), Sant jordi (Cardedeu), Barret cerveses (Granollers), La Montnegre (Calella) i Quana Beer (Ametlla del Vallès).

Els tiquets es podran adquirir a l'estand informatiu que s'instal·larà a la mateix fira i que estarà en funcionament a partir del divendres 4 d'agost al matí.

L'horari d'obertura de la fira serà del 4 al 6 d'agost, de 18 hores a 1 de la matinada. Els tallers que es duran a terme seran: 

  • Dia 4: TALLER DE TAST I CONEIXEMENT DELS DIFERENTS TIPUS DE CERVESA. Adrià Felisart (Molta Malta). 2 tiquets
  • Dia 5: TALLER DE TAST I CONEIXEMENT DELS DIFERENTS TIPUS DE CERVESA. Albert Galan ( BIIR). 2 tiquets
  • Dia 6: APRÈN A FER CERVESA ARTESANA A CASA. Molta Malta. Gratuít.
Divendres
4
agost
2017
18h

(*fins al 6-8-2017)
Lloc Avinguda Puig i Cadafalch
Hora 18 h
Data 4 d'agost de 2017 fins al 6 d'agost de 2017
Organitza Argentast
Tipus d'acte Mostra
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800