Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Informació d'interès Festa Major
Informació d'interès Festa Major
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Banner FM 2017

ESTAND D'INFORMACIÓ

samarretes

L'estand d'informació estarà situat a la cantonada de l'avinguda de Puig i Cadafalch amb el carrer de Bernat de Riudemeia.

Horari: 1 d'agost de 18 a 22 h; del 2 al 6 d'agost, d'11  a 14 h, i de  18 a 22 h.

Podeu adreçar-vos-hi per informar-vos puntualment de la Festa Major. També us facilitaran informació en cas de suspensió o retard de les activitats per motius de pluja o d'altres.

També podreu adquirir les samarretes (9€) i barrets (2€) de la Festa Major!


CAMPANYA DONACIÓ DE SANG

L'autobús de la campanya de donació de sang s'instal·larà a la cantonada entre l'Avinguda Puig i Cadafalch i el carrer Jacint Verdaguer el diumenge 6 d'agost, de 17 a 21 h.

INFORMACIÓ TRÀNSIT

Del 3 al 6 d'agost, s'habilitarà una zona d'estacionament vigilat, a la carretera comarcal C-1415, reconvertida en aparcament, entre la rotonda de les Palmeres i la rotonda de Sant Sebastià.

PARADA AUTOBÚS DE L'AVINGUDA PUIG I CADAFALCH

Durant els dies de la fira d'artesania, del4 al 6 d'agost, la parada d'autobús ubicada a l'Avinguda Puig i Cadafalch es traslladarà al Pi Gros, i el tram de la carretera C-1415 direcció Granollers es realitzarà per la C-60

SERVEI BUS NIT

El servei regular d'autobús mantindrà els mateixos horaris, i s'ampliaran de la següent manera:

- La matinada del 3 al 4 d'agost el servei comptarà amb la sortida d'un autobús cada hora des de la rotonda del Pi Gros d'Argentona fins a l'estació de Rodalies de Mataró.

- La matinada dels dies 5, 6 i 7 d'agost el servei serà cada ½ hora, efectuant el mateix recorregut.

SERVEI DE RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES

Durant els dies de la Festa Major, les escombraries es recolliran segons el calendari previst.

No obstant això a l'Avinguda Puig i Cadafalch, Carrer Gran, Torra i Bages i plaça de l'Església l'horari per treure la brossa serà a partir de les 23 h.

La nit del 2, 3 i 5 d'agost, els veïns dels carrers afectats per l'itinerari del Correfoc hauran de deixar la brossa de la fracció que pertoqui a la porta de casa un cop finalitzat l'espectacle, a partir de la mitjanit. És important que respecteu aquesta norma, per evitar incidents amb el foc i els espectadors.

Al llarg del recorregut de la Fira d'Artesans, s'instal·laran alguns contenidors petits que serviran de papereres per als visitants, no com a contenidors per als vilatans.

Paral·lelament, en la majoria d'espais on es celebren actes i activitats, trobareu contenidors per a cada tipus de residu. Procureu dipositar-hi separadament la brossa corresponent.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800