Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Tutorial per la compra d'Entrades i Abonaments per internet.
La Sala d'Argentona
Tutorial per la compra d'Entrades i Abonaments per internet.
La Sala d'Argentona
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Facilitem a continuació un tutorial de cóm realitzar la compra d'entrades i abonaments per internet, pels espectacles programats a La Sala d'Argentona.

PAS 1
Anem a la pàgina principal de l'Ajuntament d'Argentona http://argentona.cat/ i cliquem la icona “TEATRE LA SALA”

PAS 2
Ens apareix la pàgina d'espectacles de La Sala, aquí cliquem a “COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES...”

PAS 3
I ens apareix ja la pàgina de tincticket. Si volem un abonament –mínim 3 espectacles -, cliquem a “Abonaments del promotor”. Si volem escollir espectacles per separat també els podem triar a la mateixa pàgina una mica més avall, però aquí seguirem l'exemple d'abonaments.


PAS 4
Aquí podem triar els espectacles que volem per l'abonament (amb un mínim de 3 espectacles a seleccionar), i el número d'abonaments iguals (amb els mateixos espectacles) que volem. A l'exemple hem triat 2 abonaments de 3 espectacles cadascú.
Una vegada hem triat, cliquem a “Següent”


PAS 5
I ens apareix la pàgina per triar les butaques del primer espectacle de l'abonament. Cliquem a una de les zones de “SELECCIONA SEIENTS”


PAS 6
Aleshores se'ns desplega el mapa de butaques de la zona seleccionada. Cliquem els seients que volem i després a “Seguir comprant”


PAS 7
Ens torna a aparèixer la finestra de l'espectacle del qual ja hem triat els seients, però ara hem de clicar a “Continuar” per a poder passar al següent espectacle

PAS 8
Ens apareix així el següent espectacle triat a l'abonament (a l'exemple, Yo Feuerbach) i tornem a triar la zona de seients. Repetim els passos 5, 6 i 7 per a cada espectacle.

PAS 9
Quan ja hem triat els seients de tots els espectacles de l'abonament, ens apareix la finestra resum en la qual hi hem d'afegir les nostres dades i acceptar les condicions legals. Llavors cliquem a “Pagar”

PAS 10
I finalment ens apareix la pàgina per formalitzar el pagament amb targeta. A partir d'aquí el procés és com qualsevol compra per internet.
Una vegada fet el pagament ens apareixerà una finestra per poder imprimir les entrades o guardar-les (imprimint-les com a document a pdf)
No és imprescindible imprimir-les, n'hi ha prou amb que siguin visibles en un mòbil o tablet. Recordem que el programa també envia automàticament una còpia de les entrades a l'adreça de correu electrònic facilitada al pas 9.

Podeu comunicar qualsevol dubte o incidència a lasala@argentona.cat o trucant a l'Ajuntament d'Argentona 93 797 49 00

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800