Notícies
Publicat el 30.03.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L' Ajuntament avalua l'eficiència energètica dels equipaments municipals

Pavelló municipalL'Ajuntament d'Argentona ha completat recentment un estudi per avaluar la qualificació energètica dels equipaments municipals. Dels resultats obtinguts se n'extreu que la majoria dels equipaments obtenen una qualificació energètica C o D.

Aquesta qualificació permet obtenir un major control de l'eficiència dels equipaments del municipi i establir àmbits de millora i mesures d'eficiència energètica, a més d'altres criteris ambientals.

Aquesta avaluació s'inclou en el programa d'estalvi energètic que des de fa temps impulsa l'Ajuntament d'Argentona, i que s'ha traduït en els darrers anys en un pla d'actuacions i inversions que milloren l'eficiència energètica i redueixen el consum dels equipaments municipals.

La informació que fa referència a la qualificació energètica, els consums dels edificis i de l'enllumenat elèctric es pot consultar al web www.argentonaenergia.cat, portal que l'Ajuntament va activar a finals de l'any passat i que recull dades de facturació des de l'any 2011 a partir dels fitxers digitals facilitats per les companyies subministradores d'aquests serveis, amb dades generals i detallades de cadascuna de les instal•lacions.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800